KÖTT & CHARK

Kött- och charkindustri innefattar ett stort antal kritiska processområden som ställer höga krav på säkra kontrollsystem från djuruppfödning till färdiga livsmedel. Alla livsmedelsprocesser som omfattar hantering av djur innebär dessutom fokus på etik och ursprungskontroll för att leva upp till konsumenters och lagstiftarens krav och förväntningar.

Som vid all livsmedelsframställning så är god hygien och kontrollrutiner avgörande faktorer för att kunna leverera säkra produkter av hög kvalitet, och en av det viktigaste förutsättningarna för att uppnå detta är att arbeta med tydliga och mätbara mål och metoder. HACCP lägger grunden för risktänkandet vilket även vidare skall ligga till grund för analys- och åtgärdsplaner.

IWAB erbjuder en unik helhetskompetens som täcker hela processkedjan, från analys till rengöring och processutveckling, med några av marknadens mest effektiva och säkra produkter och välrenommerade varumärken. Oavsett om du söker efter produkter för snabb analys av till exempel mjölksyrabakterier, artspecifikation eller frityrolja eller behöver effektivisera din desinfektion och bli av med biofilm, så har vi produkterna som hjälper dig att få full kontroll. 

POPULÄRA PRODUKTER INOM KÖTT & CHARK

 
Artbestämning köttvaror
Rengöringskontroll ATP
Listeriasvabbar
Försköljmedel
Kombimedel
Ultra-diffusion desinfektion

VAD VILL DU GÖRA?

Write text here...