2020-03-27

NY PRODUKTSERIE: ASEPTISK PROVTAGNING I SLUTNA SYSTEM.

IWAB och QualiTru Sampling Systems har tecknat distributörsavtal där IWAB kommer marknadsföra QualiTrus produktportfölj mot svenska livsmedelsindustrin och agrikultursektorn.

Det nya samarbetet innebär att QualiTrus innovativa produktlösningar inom aseptisk provtagning av flytande produkter i slutna system når en bredare marknad genom IWABs expertis inom livsmedelssäkerhet.

 

"Vi är väldigt glada och stolta över att ha fått förtroendet att lansera QualiTrus välrenommerade produkter mot den svenska livsmedelsindustrin. Det innebär att vi kompletterar vårt erbjudande och att vi i ännu större grad blir en helhetsleverantör med fortsatt fokus på innovativa och högkvalitativa lösningar inom livsmedelssäkerhet", säger Peter Gibson, VD på IWAB.

 

IWAB har sedan starten 2002 arbetat mot att bli en komplett leverantör av innovativa och hållbara produkter och tjänster inom livsmedelssäkerhet och kan idag erbjuda erfarenhet och expertis från analysprodukter till rengörings- och desinfektionslösningar för livsmedelsproduktion och agrikultursektorn. Företaget finns representerat genom distributörer i samtliga nordiska länder.

 

Qualitru är marknadsledande inom innovativa aseptiska provtagningssystem och när allt större fokus läggs på högre produktkvalitet, säkerhet och lagkrav, blir behovet av ett enkelt och säkert provtagningssystem avgörande för att lyckas.

 

Läs mer om produkterna här.

 

Kontakta oss så berättar vi ber om hur du kan säkra din aseptiska provtagning.