VATTENANALYS

Vatten är ett ämne som används både som livsmedel och som sköljmedel inom livsmedelsindustri. Regelbunden mikrobiologisk kontroll av vattnen bör göras i såväl råvattenintag som efter sköljprocedurer eller i färdigprodukt (buteljerat vatten).

Gränsvärden för de olika mikrobiologiska parametrar som livsmedelsverket anger finns att läsa i Livsmedelsverkets föreskrifter om dricksvatten.
 

Produktgrupper inom VATTENANALYS

 
Visa produkter
Filtrera produkter
  • Produktfamilj
  • Förbrukningsvaror
  • Odlingsfilm
  • Pumpar
  • Stativ
  • Tillbehör
  • Analysparameter
  • Allergenscreening
  • Enterobacteriaceae
  • Heterotrofa bakterier
  • Jäst- & mögelsvamp
  • Koliforma bakterier
  • Varumärke
  • EZ
  • Petrifilm Aqua
  • Sortering
  • Namn A-Ö
  • Namn Ö-A
  • Pris Fallande
  • Pris Stigande

Inga produkter hittades