En fungerande rengöring och desinfektion ställer krav på säker och regelbunden kontroll och är avgörande för att kunna tillverka säkra livsmedel. Under denna sida har vi samlat produkter som hjälper dig att mäta och utvärdera hygienstatusen i dina produktionslokaler.

Rengöringskontrollen skall utformas utifrån ett risktänkande med grunden i HACCP, där eventuella avvikelser kopplas till en åtgärdsplan. Det är därför viktigt att gå igenom varje provtagningspunkt och välja en lämplig provttagningsprodukt och provtagningsplan utifrån de risker som identifierats. 
Sök produkter
Filtrera produkter
  • Produktkategori
  • Allergener
  • Allergenscreening
  • ATP-analys
  • Inkubering och värmeförvaring
  • Petrifilm™
  • Proteinanalys
  • Provtagningsvabbar och Svampar
  • Tryckplattor
  • Sortering
  • Namn A-Ö
  • Namn Ö-A
  • Pris fallande
  • Pris stigande

Inga produkter hittades