Jobba hos oss!

Tack för ditt intresse av att arbeta med oss. IWAB är ett dynamiskt företag med tydliga visioner - vi brinner för livsmedelssäkerhet. Vi finns med hela vägen från lantgården till middagsbordet och ser till att alla som hanterar livsmedel har de verktyg och den expertis som krävs för att leverera säkra livsmedel. Våra kunder sträcker sig från lokala lantbrukare och djuruppfödare till multinationella företag och vi finns närvarande genom distributörer i samtliga alla nordiska länder.

På IWAB tror vi på lagarbete och lägger stort värde på egenskaper som viljan att lära sig nya saker och förmåga till samarbete. Det tror vi är egenskaper som gör att det blir enkelt att ta till sig vår företagkultur och att fortsätta utvecklas i sitt yrke. Hos IWAB får du stora möjligheter till personlig utveckling och att påverka ditt arbete. 

Använd formuläret på denna sida för att ansöka till någon av våra utannonserade tjänster så återkommer vi snart till dig.
 
Lediga tjänster
 • Ansökan / Intresseanmälan
  Mina uppgifter:
    
  Sökt tjänst
  Jag godkänner att mina uppgifter sparas för framtida rekryteringar. Om du inte godkänner så kommer dina personuppgifter att raderas när rekryteringen är slutförd.
  Ladda upp CV och personligt brev
   
  (endast pdf-format, max 2 MB per fil)
   
  Berätta gärna var du fick information om tjänsten. 
   
   
  captcha
   

  Samtycke enligt personuppgiftlagen vid rekrytering

  För att ansöka om ledig tjänst hos Indevex Watertech AB så behöver vi samla in vissa uppgifter om dig. Vi kommer att använda dessa personuppgifter för att bedöma hur väl du passar för den sökta tjänsten. De uppgifter som vi samlar in (utöver uppgifter som du ger oss som bifogade bilagor, meddelande eller i annan kommunikation) framgår av ansökningsformuläret på denna webbsida.

  Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna som du skickar in kommer att behandlas av oss inom företaget samt eventuellt delas med rekryteringspartner när sådan är involverad i processen, och uppgifterna kommer endast att användas i samband med rekryteringen. 

  Om du vill att vi sparar dina uppgifter för framtida rekryteringar, så kan du ange detta i formuläret ovan. Om du inte godkänner att vi sparar dina uppgifter så kommer vi att radera dessa när rekryteringsprocessen är avslutad.

  Du kan när som helst kontakta oss för att få reda på vilka personuppgifter vi har lagrat om dig, samt hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse eller att få dina personuppgifter raderade.

 •